Bursa de merit – 2016 câştigată de studentul ciclului II (studii de masterat) Gheorghe GRAUR

. „Fiecare minut şi filă consumate la bibliotecă nu au fost pierdute în zadar” – a menţionat Gheorghe Graur, unul dintre câştigătorii Bursei de Merit, masterand, asistent universitar al Catedrei „Drept public şi securitate a frontierei” a Facultăţii Drept a Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI al RM.
Cei mai buni studenţi ai ţării au câştigat Bursa de Merit – 2016 în cadrul celei de-a XXI-a Ceremonii festive de decernare, care a avut loc la data de 4 mai în or. Chişinău. În anul curent, au fost oferite burse de merit în mărime de 12 000 de lei. La concurs au participat studenţi de la 15 instituţii superioare de învăţământ din Republica Moldova. Evenimentul a fost organizat sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova.
Programul are menirea să reafirme prestigiul studiilor superioare de calitate în Republica Moldova şi să stimuleze studenţii ciclurilor I şi II de studii pentru performanţe academice şi implicare activă în cercetări ştiinţifice şi activităţi extracurriculare.
În acest context, Gheorghe Graur a menţionat că este mândru de faptul că continuă studiile în cadrul Academiei „Ştefan cel Mare”, este recunoscător dascălilor care au contribuit la formarea sa profesională, îndemnând tinerii să păşească pragul acestei prestigioase instituţii de învăţământ, în aulele căreia au fost formate multe cadre de jurişti profesionişti care activează în diferite subdiviziuni ale MAI sau ale altor organe de drept.