Instruiri despre prevenirea infecţiei Covid-19 la locul de muncă

În perioada 05.04.21-19.04.21, Direcţia Dezvoltare Profesională a Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI a desfăşurat, în format online pregătirea angajaţilor MAI în contextul realizării subacţiunii nr. 3.2. “Instruirea respondenţilor din prima linie în vederea familiarizării cu procedurile de autoverificare a stării de sănătate” din Planul de acţiuni al Ministerului Afacerilor Interne privind pregătirea şi răspunsul la infecţia cu Coronavirus de tip nou, aprobat prin Ordinul MAI nr.545/2020.
Subiectele au fost transmise celor 122 de angajaţi din cadrul subdiviziunilor IGP, IGPF, IGC, STI, IGSU care au luat cunoştinţă despre acţiunile celor cu simptome de infectare cu Covid-19; igiena personală şi dezinfectarea încăperilor de la locul de muncă; măsurile angajaţilor în caz de carantină în localităţi; nediscriminarea persoanelor care au suferit de Covid-19; recomandări de tratament la debutul simptomiei Covid-19.
Cunoştinţele şi competențele în domeniu au fost transmise de către angajaţii Secţiei medicale a Academiei “Ştefan cel Mare” a MAI.