Locul II la Ştafeta combinată în memoria angajaţilor MAI căzuţi la datorie.

La 05.07.2014 în parcul „Valea Morilor” s-a desfăşurat Ştafeta combinată în memoria angajaţilor MAI căzuţi la datorie. Selecţionata Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI a concurat în I grupă valorică . Echipa a fost formată din 12 sportivi, dintre care studenţi şi lectori, care au concurat fiecare la câte o etapă din cadrul Ştafetei combinate.
La final echipa Academiei s-a clasat pe locul II, fiind devansată doar de echipa Serviciului Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale cu jumătate de secundă, repetând astfel rezultatul de anul trecut.
În istoria desfăşurării Ştafetei combinate, echipa Academiei a triumfat, clasându-se pe locul I de 9 ori consecutiv între anii 2002-2010. Reieşind din faptul că în acest an în componenţa echipei au fost incluşi mai mulţi studenţi ai anului I de studii, care au participat pentru prima dată la o competiţie de asemenea nivel, putem să sperăm că în anii următori, datorită perfecţionării măiestriei sportive şi militare, să triumfăm din nou pe prima treaptă a podiumului.