TÂRGUL EDUCAȚIONAL 2023

Academia „Ștefan cel Mare” a MAI al RM a participat la data de 16.05.2023 la Târgul Educațional organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, România în incinta Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova.

În cadrul evenimentului, reprezentanții instituției au organizat un stand expozițional cu materiale informative în vederea promovării instituției cât în mediul interuniversitar, atât și în societate prezentând ofertele educaționale pentru anul de studii 2023-2024. Pe parcursul celor 6 ore de eveniment, profesorii și studenții Academiei au discutat cu elevii, părinții acestora și profesorii din liceele municipiului Chișinău despre perspectivele formării profesionale în cadrul programelor de studii oferite de către Academia „Ștefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova și despre perspectivele dezvoltării unei cariere în domeniul afacerilor interne.

La eveniment au participat cele 14 facultăți ale organizatorului, precum și 7 instituții de învățământ superior partenere.

Totodată, în cadrul oficierii deschiderii Târgului Educațional, delegații instituției au accentuat importanța consolidării comunicării interuniversitare pe domeniile educației, cercetării, inovării și ale realizărilor științifice, apreciind rolul evenimentelor de acest gen în dezvoltarea relațiilor de cooperare între instituțiile omologe la nivel național și internațional.

  1. https://www.moldpres.md/news/2023/05/17/23003951

2. https://radiochisinau.md/academia-stefan-cel-mare-a-participat-la-un-targ-educational-organizat-de-universitatea-dunarea-de-jos-din-romania—180490.html

3.