Vizită de curtoazie a reprezentanților Fundației pentru Securitate Globală

La data de 23 mai 2024, Academia „Ştefan cel Mare” a primit în vizită reprezentanții Fundației pentru Securitate Globală din Germania.

Delegaţia a fost condusă de directorul de operațiuni, Stefan Feller alături de managerul de proiect, Annika Biallaß, managerul de surse strategice, Peter Schmidts, expertul senior în leadership, Klaus Kandt, expertul senior, Norbert Bichels şi coordonatorul de proiect „Equal Gender”, Susanne Greiter.

Oaspeţii au fost familiarizaţi cu perspectivele de dezvoltare şi priorităţile instituţionale de progres, proiectele finalizate cu succes, precum și cele în derulare.

Totodată, au fost abordate şi subiecte ce ţin de evoluţia proiectelor comune, prioritar, vizând consolidarea instituţională pe aspectele de infrastructură și instruire la distanţă, dar care necesită investiţii semnificative, în vederea asigurării instruirii de înaltă calitate, în conformitate cu standardele europene.

La final, părțile au reiterat interesul şi disponibilitatea în vederea dezvoltării unor relații de cooperare pe subiecte de interes comun.